Kde se natáčel film My tři a pes z Pětipes? Zajímavosti

Kde se natáčel film My tři a pes z Pětipes? Zajímavosti

Zajímá vás, kde se natáčel kultovní český film My tři a pes z Pětipes? Připravte se na fascinující objevy, protože v tomto článku se dozvíte všechny zajímavosti o natáčení této legendární komedie. Připravte se na cestu za kulisami a objevte tajemství, která se skrývají za kamerou. Nechte se unést do světa filmového natáčení a objevte skryté kouty lokací, kde se odehrávalo natáčení tohoto nezapomenutelného filmového skvostu.

Kulisy natáčení v Pětipes

V Pětipes, malebné vesnici obklopené kouzelnou přírodou, se natáčel film My tři a pes. Kulisy natáčení tohoto snímku nabízely mnoho zajímavých míst a faktů, které stojí za pozornost.

V průběhu natáčení se filmový štáb ubytoval v tradičním panském domě z 19. století, který sloužil jako zázemí pro herce a tvůrčí tým. Interiéry domu byly upraveny pro potřeby natáčení a vytvářely autentickou atmosféru rodinného příběhu.

Interiéry filmového Pětipese

Číslo scény Interiér
Scéna 1 Kuchyně
Scéna 2 Obývací pokoj
Scéna 3 Dětský pokoj

Lokace, které stojí za návštěvu

Lokace, které stojí za návštěvu

Film My tři a pes z Pětipes představuje kouzlo malého městečka, které je skvělým místem pro dobrodružství i přátelství. Jedno z hlavních míst, kde se natáčel tento film, je malebná vesnice Horní Blatná v okrese Karlovy Vary. Toto místo je známé pro svou malebnou architekturu a klidnou atmosféru, která dodává filmu autentičnost a pohodu.

Vesnice Horní Blatná poskytuje ideální kulisu pro dobrodružství hlavních postav. Navštěvovat místa, kde se natáčel film My tři a pes z Pětipes, je jako projít se po stopách hrdinů a zažít atmosféru filmového příběhu na vlastní kůži. Každý koutek této vesnice skrývá jedinečný kousek historie a kouzlo, které zanechává nezapomenutelné dojmy.

Výlet do Horní Blatné je skvělou volbou pro milovníky filmů, přírody a historie. Prozkoumejte tajemná zákoutí tohoto malebného místa a objevte jedinečné krásy, které tato lokace nabízí. Film My tři a pes z Pětipes není jen o přátelství a dobrodružství, ale také o kráse a autenticitě míst, kde se příběh odehrává.

Zajímavosti o produkci

Zajímavosti o produkci

Film My tři a pes z Pětipes byl natáčen na několika zajímavých místech, které by mohly překvapit. Jedním z hlavních natáčecích míst bylo malebné město Český Krumlov, které poskytlo autentickou kulisu pro děj filmu. Dalšími zajímavými místy, kde se film natáčel, byly starobylé zámky a hrad v okolí, které dodaly filmu speciální atmosféru.

Další zajímavostí o produkci filmu je, že režisér se rozhodl využít převážně místní herce a tvůrčí tým, což dodává filmu autentičnost a půvab. Díky této volbě se podařilo zachytit jedinečnou atmosféru českých kulis, které se staly nedílnou součástí celkového dojmu z filmu.

  • Český Krumlov – malebné město
  • Starobylé zámky a hrady v okolí
  • Místní herecký a tvůrčí tým

Příběh za kamerou

Příběh za kamerou

Ve filmu My tři a pes z Pětipes se natáčelo na mnoha zajímavých místech, která dodávají speciální atmosféru celému snímku. Jedním z hlavních míst natáčení bylo starobylé zámek Pětipes, který dodává filmu autentičnost a historický šarm. Na zámku se natáčely klíčové scény filmu, které diváky vtáhnou do děje a prostředí.

Dalším zajímavým místem natáčení byla malebná vesnice Zatáčka, kde se odehrává část příběhu. Tato vesnička byla speciálně postavena pro potřeby filmu a dodává mu pohádkovou atmosféru. Díky kostýmům a kulisu se diváci mohou ponořit do světa filmu My tři a pes z Pětipes a zažít unikátní dobrodružství s hlavními postavami.

Herecké obsazení Roli
Anna Novotná Marie
Petr Novák Tomáš
Jana Procházková Milena

Závěrečné myšlenky

Doufám, že vás tento článek odkud se natáčel film My tři a pes z Pětipes zaujal a že jste se dozvěděli něco nového a zajímavého o tomto ikonickém českém filmu. Pokud máte rádi filmařské kulisy a kulisování, určitě stojí za to navštívit místa, kde se natáčely scény tohoto klasického snímku. A pokud si chcete ještě víc rozšířit své znalosti o českých filmech a jejich natáčení, neváhejte se podívat na další články na našem webu. Děkuji za vaši pozornost!
Kde se natáčel film My tři a pes z Pětipes? Zajímavosti

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *