Kontakty

Máte otázky, připomínky nebo nápady, které byste s námi chtěli sdílet? Nebo snad váš čtyřnohý kamarád objevil nový trik, který by mohl zaujmout celou psí komunitu? Jsme tu pro vás a vaše chlupaté přátele 24/7 (no dobře, možná ne úplně 24/7, ale určitě se budeme snažit odpovědět co nejdříve)!

Jak nás kontaktovat?

Pokud máte rádi klasiku, napište nám e-mail. Slibujeme, že se budeme snažit odpovědět rychleji než váš pes stihne sežrat vaši oblíbenou botu.

Takže neváhejte a kontaktujte nás! Jsme tu, abychom vám pomohli a podpořili vás na vaší cestě s vaším čtyřnohým kamarádem. A pamatujte, že každý den je lepší s psem po boku!

Zásady ochrany osobních údajů

Spolupráce

Jsme nadšeni, že můžeme spojit síly s dalšími milovníky psů a odborníky v oboru, abychom společně vytvářeli ještě lepší obsah pro naše čtenáře. Věříme, že sdílením znalostí a zkušeností můžeme pomoci majitelům psů poskytovat svým čtyřnohým přátelům tu nejlepší péči.

Často Kladené Otázky

Ahoj, milovníci psů! Vítejte v naší sekci Často kladené otázky. Víme, že péče o vaše čtyřnohé kamarády může být někdy náročná, a proto jsme pro vás připravili odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud zde nenajdete odpověď na svou otázku, neváhejte nás kontaktovat!

Začněte s jednoduchými povely jako „sedni“, „lehni“ a „zůstaň“. Používejte pozitivní posilování, jako jsou pamlsky a pochvaly, a buďte trpěliví.

To záleží na vás. Pokud vám to nevadí a pes je čistý a zdravý, není v tom žádný problém. Jen buďte konzistentní ve svých pravidlech.

To záleží na plemeni a aktivitě psa. Obecně platí, že psi by měli být koupáni jednou za měsíc nebo podle potřeby, pokud se zašpiní.

Poskytněte psovi bezpečné místo, kde se může schovat, a zkuste ho rozptýlit hračkami nebo pamlsky. Můžete také zvážit konzultaci s veterinářem ohledně uklidňujících prostředků.

Hrabaní je přirozené chování psů. Zkuste mu poskytnout speciální místo, kde může hrabat, nebo ho zabavte hračkami a aktivitami.

Zkuste psa zvyknout na návštěvy veterináře tím, že ho vezmete na krátké a pozitivní návštěvy, kde nedojde k žádnému ošetření. Odměňujte ho za klidné chování.

Naučte psa, aby měl své vlastní místo, kde může odpočívat, a odměňujte ho za klidné chování. Buďte konzistentní a trpěliví.

Výběr správného plemene závisí na vašem životním stylu, energii a bydlení. Zvažte, zda žijete v bytě nebo domě, zda máte zahradu nebo přístup k parku, a jak aktivní jste. Každé plemeno má své specifické potřeby a temperament.

Trénink by měl být součástí každodenní rutiny. Krátká, pravidelná sezení jsou efektivnější než dlouhé a nepravidelné tréninky.

Provozovatel: Jiří Šutara, IČO: 05217415 se sídlem: U kříže 631/20, Praha 5,15800